Harta site-ului
Ajutor
Şedinţe de instruire
Şedinţe de instruire

La data de 30 noiembrie 2023, s-au finisat ședințele de instruire a cadrelor manageriale și cadrelor didactice privind punerea în aplicare a Planului-cadru pentru învățământul preșcolar. Sper că pe parcursul ședințelor de instruire ați găsit răspunsuri pentru dilemele cu care vă confruntaţi la organizarea regimului zilei și a momentelor de regim; administrarea activităților integrate și pe domenii specifice de activitate; organizarea activităților extracurriculare, precum și administrarea activităților pentru vacanțele școlare și perioada estivală.
Convingerea formatorilor locali, este că fiecare director/cadru didactic va elabora cu ușurință Programul de învățământ pentru instituție/grupă. E important ca efortul dvstră să se regăsească în servicii educaţionale de calitate oferite copiilor. Cred că sunteți cu toții în așteptarea noilor provocări profesionale!
Sincere mulțumiri aduc formatorilor locali: Nagalisov Veronica, director IET Pîrîta; Ciudin Irina, educator IET Doroțcaia, Portarescu Veronica, director interimar IET Oxentea, pentru ingeniozitatea manifestată la organizarea și desfășurarea sesiunilor de formare a cadrelor manageriale/didactice, precum și directoarelor: Sercel Irina, IET Coșnița; Cîrnaț Natalia, IET Ustia pentru aportul adus în oferirea și amenajarea spațiului întru buna desfășurare a activităților instructive.
Natalia BACIOI, metodist principal DÎG

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Şedinţe de instruire - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta